فهرست مطالب

 

عنوان                                                                                                                   صفحه 

 

فصل اول: طرح پژوهش

 

1-1 مقدمه 2

 

1-2 بیان مسأله 3

 

1-3 اهمیت و ضرورت پژوهش.  7

 

1-4 اهداف پژوهش     9

 

1-4-1 هدف کلی.   9

 

1-4-2 اهداف اختصاصی 9

 

1-5 فرضیه ­های پژوهش 9

 

1-6 سؤال­های پژوهش.     10

 

1-7 تعاریف نظری و عملیاتی متغیرها    10

 

1-7-1 تعاریف نظری متغیرها 10

 

1-7-2 تعاریف عملیاتی متغیرها.    11

 

 

 

فصل دوم: پیشینه­ پژوهش

 

2-1 مقدمه 14

 

2-2 اختلالات خوردن    14

 

2-2-1 تعریف اختلالات خوردن 14

 

2-2-2 مدل­های نظری اختلالات خوردن.    18

 

2-2-2-1 دیدگاه زیستی   18

 

2-2-2-2 دیدگاه ژنتیکی  20

 

2-2-2-3 عوامل محیطی.    20

 

2-2-2-4 دیدگاه روانشناختی    21

 

2-3 سوءاستفاده دوران کودکی.     26

 

2-4 تنظیم هیجان     30

 

2-5 جمع­بندی     34

 

 

 

فصل سوم: روش پژوهش

 

3-1 مقدمه 36

 

3-2 نوع پژوهش 36

 

3-3 جامعه پژوهش.    36

 

3-4 نمونه و روش نمونه گیری. 36

 

3-5 ابزارهای جمع­آوری اطلاعات  37

 

3-5-1 سیاهه­ی علائم اختلالات خوردن    37

 

3-5-2 پرسشنامه­ی ضربه کودکی 38

 

3-5-3 پرسشنامه­ی تنظیم هیجان 38

 

3-6 روش اجرای پژوهش     39

 

3-7 روش تجزیه و تحلیل داداه­ها     39

 

 

 

فصل چهارم: نتایج پژوهش

 

4-1 مقدمه 41

 

4-2 یافته­ های توصیفی.  41

 

4-3. مدل­های ساختاری و وارسی فرضیه ­ها   46

 

4-4 بررسی سؤال­های پژوهشی  51

 

 

فصل پنجم: بحث و نتیجه­گیری

 

5-1 مقدمه 54

 

5-2 بحث و نتیجه­گیری  54

 

5-3 محدودیت­های پژوهش    57

 

5-4 پیشنهادات پژوهشی     57

 

منابع

 

منابع فارسی. 59

 

منابع انگلیسی  62

 

 پیوست

 

پیوست­­ها  67

 

مقدمه

 

امروزه اختلالات خوردن [1](ED) یکی از مورد توجه­ترین اختلالات روانی/ روان­تنی [2] به شمار می­رود. این دسته از اختلالات باعث ایجاد اشکال در سلامت جسمی و عملکرد روانی می­شوند  و کیفیت زندگی فرد مبتلا را مختل می­ کنند و همچنین ممکن است سبب افزایش مرگ و میر شوند ( دالی، جنکینس[3]، 2011 ). این اختلالات به سه شکل بی­اشتهایی عصبی[4]  پرخوری عصبی[5] و شکل بینابینی به نام Bing-eating  وجود دارد. گرچه در حال حاضر دانش ما در خصوص پاتولوژی این اختلالات محدود است ولی زمینه ­های ژنتیکی، ویژگی­های فردی، عوامل اجتماعی-فرهنگی، تبلیغات و رسانه­ها، دوستان و خانواده از عوامل مهم بروز آنها یاد شده است ( گلدن[6]،  2003).

 

باور عمومی بر این است که اختلالات خوردن مربوط به جوامع غربی است که تاکید فراوانی به تناسب اندام می­شود ولی گذر اپیدمیولوژیک و ترویج فرهنگ غرب سبب شده است که بتدریج شاهد افزایش این اختلالات در کشورهای شرقی مثل ژاپن، پاکستان و ایران باشیم (گلدن 2003 ، سوماتسو[7]، 1985، مومفورد[8]، 1992).

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...