۳-۷-۴- ابزار گردآوری اطلاعات
روش مورد استفاده درجمع آوری اطلاعات پرسشنامه استاندارد می باشد. ابزار تحقیق شامل دو پرسشنامه استاندارد شده است.
۱-پرسشنامه رفتار شهروندی سازمانی: که توسط پادساکف[۱۲۳]، مکنزی مورمن و فتر[۱۲۴] ۱۹۹۰ درسال ساخته شده و دارای ۲۴ سئوال با یک طیف هفت گزینه ای از کاملا مخالفم تا کاملا موافقم می باشد.پایایی پرسشنامه رفتار شهروندی سازمانی ۸۷۵/۰ تعیین شده است.
۲ -پرسشنامه تعهد سازمانی کارکنان: این پرسشنامه توسط موادی[۱۲۵] ، استیرز[۱۲۶] و پورتر[۱۲۷] تهیه گردیده است سه بعد تعهد عاطفی، مستمر و هنجاری را مورد بررسی قرار می دهد (مقیمی ،۱۳۸۳).
۳-۷-۵- شیوه جمع آوری اطلاعات
جهت جمع آوری اطلاعات درپژوهش حاضر از شیوه زیر استفاده شده است. پس از کسب مجوز از مدیر کل اداره کل ورزش و جوانان استان چهارمحال و بختیاری، با بهره گرفتن از فرمول حجم نمونه و شیوه نمونه گیری تعداد نمونه های مورد بررسی در هر اداره تعیین شد. سپس پرسشنامه ها توزیع و پس از ارائه توضیحات لازم درمورد چگونگی تکمیل پرسشنامه ها نسبت به جمع آوری آنان اقدام گردید. و پس از تکمیل پرسشنامه ها با بهره گرفتن از نرم افزار آماری SPSS اطلاعات وارد کامپیوتر شده و تجزیه و تحلیل گردید.
۳-۷-۶- روش تجزیه و تحلیل اطلاعات
روش تجزیه و تحلیل این پژوهش در دو سطح آمار توصیفی و آمار استنباطی صورت گرفته است در سطح آمار توصیفی با بهره گرفتن از شاخص های آماری، فراوانی، درصد، میانـگین نمودار و به تجزیه و تحلیل پرداخته است و در سطح آمار استنباطی متناسب با سطح سنجش داده ها و مفروضات آماری از فنون آماری پیرسون جهت یافتن رابطه بین دو متغیر کمی پیوسته (رفتار شهروندی سازمانی و تعهد سازمانی) آزمون T تک متغیره به منظور مقایسه میزان تعهد حرفه ای و رفتار شهروندی با یک نمره میانگین استاندارد و آزمون رگرسیون به منظور یافتن بهترین عوامل پیشگویی کننده رفتار شهروندی و از نرم افزار آماریSPSS برای تحلیل داده ها استفاده می شود.
دانلود پایان نامه
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل اطلاعات
۴-۱- مقدمه
فصل چهارم به تجزیه و تحلیل اطلاعات حاصل از نتایج پرسشنامه تحقیق با عنوان بررسی رابطه بین تعهد سازمانی و رفتارهای شهروندی سازمانی کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استان چهارمحال و بختیاری اختصاص یافته است.
در این فصل ابتدا به خصوصیات جمعیت شناختی ۱۰۰ نفر از کارکنان اداره کل ورزش و جوانان شهرستان شهرکرد در این تحقیق پرداخته شده است، که با بهره گرفتن از آمار توصیفی توسط جداول توزیع فراوانی و توصیف میانگین و انحراف معیار آزمودنی ها آورده شده است. در این فصل ابتدا عوامل دموگرافیک کارکنان شهرستان شهرکرد مانند جنس، مقطع تحصیلی و……. توسط جدول و نمودار نشان داده شده است.
در قسمت دوم آزمون فرضیات تحقیق، در سطح آمار استنباطی متناسب با سطح سنجش داده ها و مفروضات آماری از جداول توصیفی، آزمون K-S آزمون ضریب همبستگی پیرسون و آزمون آنالیز واریانس و همچنین آزمون تی مستقل استفاده شده است.
۴-۲- بررسی ویژگی های جمعیت شناختی کارکنان
جدول۴-۱- توزیع فراوانی کارکنان برحسب جنس

 

جنس فراوانی درصد درصد تجمعی
مرد ۵۲ ۵۲٫۰ ۵۲٫۰
زن ۴۸ ۴۸٫۰ ۱۰۰٫۰
جمع ۱۰۰ ۱۰۰٫۰  

نتایج جدول ۴-۱ بیانگر این است که در این مطالعه از بین ۱۰۰ نفر کارکنان مورد مطالعه ۵۲ نفر مرد (۰/۵۲ درصد) و ۴۸ نفر زن (۰/۴۸ درصد) می باشد. این نسبت به تعداد کل کارکنان بوده و امکان مساوی انتخاب کردن وجود نداشت. ولی همین نسبت نیز از نظر مقایسه دارای اشکال نمی باشد.
نمودار۴-۱-توزیع فراوانی کارکنان بر حسب جنس
جدول۴-۲- توزیع فراوانی سن کارکنان به تفکیک جنسیت

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...