AR(2)

 

۰.۳۱۰۵۵۸

 

۰.۲۴۹۰۶۹

 

۰.۸۰۲۰۰۳

 

۰.۷۵۶۱

 

 

 

جدول۴-۳۰ آزمون آرلانو و باند
ب- آزمون سارگان
مقدار آماره آزمون سارگان نیز برابر با ۴۱.۴۳۰۲۷ با ارزش احتمال ۰.۲۱۰۵۲۱ بیش از سطح خطا ۱۰% بوده که نشان می‌دهد فرضیه صفر مبنی بر معتبر بودن متغیرهای ابزاری تعریف شده در مدل رد نشده و لذا متغیر ابزاری تعریف شده (مقدار وقفه دوم متغیر نسبت اهرمی) متغیر مناسبی برای برآورد مدل می‌باشد.
دانلود پایان نامه

 

 

آماره J

 

درجه آزادی

 

احتمال

 

 

 

۴۱.۴۳۰۲۷

 

۵۰

 

۰.۲۱۰۵۲۱

 

 

 

جدول۴-۳۱ آزمون سارگان
۴-۴-۴-۲- مرحله‌ی دوم
در این بخش همان‌طور که قبلاً گفته شد متغیرهای نااطمینانی خاص شرکت و اقتصاد کلان بدون در نظر گرفتن سطوح مختلف نااطمینانی را وارد مدل اصلی کرده و تخمین حاصله را به صورت جدول ۴-۲۷ گزارش می‌کنیم. همانند مرحله قبل اهرم واقعی، مازاد مالی و کسری مالی، مازاد مالی زمانی که اهرم شرکت بالاتر از هدف، کسری مالی زمانی که اهرم شرکت بالاتر از هدف، مازاد مالی برای شرکت‌هایی که اهرم هدف پایین‌تر از هدف و زمانی که شرکت‌ها دارای کسری مالی و اهرم پایین‌تر از هدف را تجربه می‌کنند در سطح اطمینان ۹۹ % معنادار بوده و دارای علامت مثبت در ضرایب حاصل از تخمین مدل هستند.
اثر نااطمینانی خاص شرکت برای دوره‌هایی که شرکت دارای مازاد مالی و اهرم واقعی بالاتر از هدف را تجربه می‌کند، معنادار نبوده و ضریب این متغیر در مدل منفی می‌باشد که این حالت حاکی از این است که وقتی نااطمینانی خاص شرکت رو به افزایش می‌رود اهرم مالی واقعی شرکت روند اصلاحی به سمت اهرم هدفش را کندتر می‌کند. اثر نااطمینانی خاص شرکت در دوره‌هایی که شرکت دارای کسری مالی و اهرم واقعی بالاتر از هدف قرار دارد، معنادار نبوده و دارای ضریب مثبت در تخمین گزارش شده می‌باشد. این حالت نشان می‌دهد که اثر نااطمینانی خاص شرکت زمانی که شرکت کسری مالی و اهرم بالاتر از هدف را تجربه می‌کند، باعث تسریع در کاهش میزان انحراف بین اهرم واقعی و اهرم هدف شرکت می‌شود.
اثر نااطمینانی خاص شرکت زمانی که اهرم واقعی پایین‌تر از هدف خود قرارگرفته است در هر دو حالت کسری و مازاد مالی در سطح خطای ۱ % معنادار بوده و دارای ضریب منفی می‌باشد. این حالت نشان می‌دهد که افزایش نااطمینانی خاص شرکت بدون در نظر گرفتن شرایط مالی شرکت در زمانی که اهرم واقعی پایین‌تر قرار دارد باعث کندی روند تعدیل ساختار سرمایه به سمت ساختار سرمایه هدف می‌شود. اما میزان اثرگذاری نااطمینانی خاص شرکت در حالتی که مازاد مالی دارد بسیار بزرگ‌تر از زمانی است که شرکت دارای کسری مالی است. ضریب اثر نااطمینانی خاص شرکت در حالت مازاد مالی برابر ۸۲/۴- % و برای حالتی که کسری مالی دارد ۶۳/۰- % می‌باشد.
در ادامه ما به بررسی اثر نااطمینانی اقتصاد کلان بر روند تعدیل ساختار سرمایه به سمت هدفش می‌پردازیم. مشاهدات ما نشان می‌دهد که نااطمینانی اقتصاد کلان بر روی تغییرات اهرم شرکت درزمانی که کسری مالی وجود دارد بدون در نظر گرفتن وضعیت قرار گرفتن اهرم واقعی چه بالاتر یا پایین‌تر از هدف دارای ضریب منفی می‌باشد اما در شرایطی که اهرم واقعی پایین‌تر از اهرم واقعی قرارگرفته است متغیر در تخمین معنادار نمی‌باشد. علامت منفی این دو متغیر در مدل نشان می‌دهد که افزایش نااطمینانی اقتصاد کلان باعث کندی روند تعدیل ساختار سرمایه، بدون در نظر گرفتن وضعیت اهرم واقعی، می‌شود. در دوره‌ای که شرکت مازاد مالی خود را تجربه می‌کند و اهرم واقعی شرکت بالاتر از هدف قرار دارد اثر نااطمینانی اقتصاد کلان در سطح اطمینان ۹۰ % معنادار بوده و ضریب آن در این تخمین مثبت می‌باشد که این نشان از تسریع سرعت تعدیل ساختار سرمایه با اثرگذاری نااطمینانی اقتصاد کلان و افزایش آن در وضعیت مازاد مالی با وجود اهرم بالاتر از هدف است. در انتها اثر نااطمینانی اقتصاد کلان در حالتی که شرکت در مازاد مالی به سر می‌برد و اهرم شرکت پایین‌تر از اهرم واقعی قرار دارد معنادار نبوده و دارای ضریبی با علامت منفی می‌باشد. پس با افزایش نااطمینانی اقتصاد کلان در شرایط مازاد مالی و اهرم پایین‌تر از هدف باعث کندی روند اصلاح انحراف به وجود آمده بین اهرم واقعی و اهرم هدف می‌شود.

 

 

متغیرهای مدل

 

ضریب

 

انحراف معیار پسماند

 

آماره t

 

احتمال

 

 

 

اهرم واقعی (۱-)

 

۰.۲۸۱۸۵۸

 

۰.۰۴۴۴۲۷

 

۶.۳۴۴۲۳۱

 

۰.۰۰۰۰

 

 

 

مازاد مالی

 

۰.۱۳۶۸۶۲

 

۰.۰۱۶۴۷۰

 

۸.۳۰۹۷۷

 

۰.۰۰۰۰

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...