دانلود پژوهش های پیشین درباره ارزیابی پذيرش سيستم مديريت اطلاعات پروژه در سازمانهاي تسهيلگر در حوزه فناوري ... |
من استفاده از این سیتم در ماه های آتی را پیش بینی می کنم
.481
من برای استفاده از این سیستم در ماه های آتی برنامه ریزی می کنم
.695
آلفا کرونباخ کل متغیر
683.
کلیه گزارههای مرتبط با شاخص عملکرد مورد انتظار از اعتبار کافی برخوردار میباشند که این امر نیز بیانگر نقش حائز اهمیت عملکرد مورد انتظار در مدل رفتار مصرف کننده بوده است.
در شاخص تلاش مورد انتظار گزاره استفاده از سیستم زمان زیادی نسبت به انجام وظایف عادی ام از من می گیرد حذف شده است که میتوان علت آن را چنین بیان نمود که پاسخ دهندگان با توجه به اینکه مدت مدیدی فرایند ثبت اطلاعات پروژه هایشان را به صورت سنتی و کاغذی و غیر متمرکز انجام داده اند، اکنون برایشان استفاده از سیستم به نظر زمان زیادی را طلب می کند.
کلیه گزارههای مرتبط با شاخص تاثیرات اجتماعی از اعتبار کافی برخوردار میباشند که این امر نیز بیانگر نقش حائز اهمیت شاخص تاثیر اجتماعی در مدل رفتار مصرف کننده بوده است.
در بخش گزارههای مرتبط با تسهیل شرایط هیچ گزارهای حذف نگردید که این امر بیانگر اهمیت این شاخص از دید کاربران سیستم میباشد. این شاخص که در مدلهای پیشین پذیرش فناوری اطلاعات چندان مورد توجه قرار نگرفته است ؛ پتانسیل بررسی در تحقیقات بیشتر را دارا بوده و از اهمیت بالایی برخوردار میباشد.
کلیه گزارههای مرتبط با شاخص اعتماد نیز از اعتبار کافی برخوردار میباشند که این امر نیز بیانگر نقش حائز اهمیت اعتماد در مدل رفتار مصرف کننده بوده که حضور این شاخص در مدل مفهومی را توجیهپذیر میسازد.
در حوزه شاخص قصد رفتاری به علت مشابهت بالای گزارهها از نظر مفهومی گزارههای پیش بینی استفاده از سیستم و برنامه ریزی برای استفاده از سیستم حذف گردید تا ضمن جلوگیری از تکرار سوالات مشابه (که منجر به کاهش تمایل پاسخ دهندگان به تکمیل پرسشنامه می شود) گزارههای موجود شاخص را به طور جامع و مانع توصیف نمایند.
در جدول 3-3 آلفای کرونباخ پس از حذف گزارهها قابل مشاهده میباشد.
جدول 3 3. نتیجه آلفای کرونباخ پس از حذف گزاره ها
تعداد گزاره ها
آلفای کرونباخ
26
0.922
حذف گزارههایی که پایایی پرسشنامه از طریق روش آلفایکرونباخ را فراهم می آورد این امکان را فراهم نموده که ضمن داشتن پرسشنامهای با گزارههای کمتر و پایایی بیشتر امکان انجام تحقیق مناسبتری فراهم گردد.
- روایی[42] پرسشنامه
مفهوم روایی به این سوال پاسخ میدهد که ابزار اندازه گیری تا چه حد خصیصه مورد نظر را میسنجد. بدون آگاهی از اعتبار ابزار اندازه گیری نمی توان به دقت داده های حاصل از آن اطمینان داشت. (بازرگان و سرمد, 1385, ص. 170)روشهای متعددی برای تعیین روایی ابزار اندازه گیری وجود دارد که در این تحقیق، پرسشنامه بر مبنای مولفههای پرسشنامه استاندارد میباشد که توسط اندیشمندان و محققان حوزه پذیرش فناوری اطلاعات تدوین و توسعه داده شده است و همچنین پرسشنامه این تحقیق توسط اساتید محترم راهنما و مشاور، بررسی و تایید شده است.
-
-
- متغییرهای تحقیق
-
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1400-07-29] [ 10:44:00 ب.ظ ]
|