ناکارآمدی روابط میان سازمانی

۵۳۷۰/۰

۰۰۰/۰

۲۶۳/۴

ناکارآمدی روابط میان سازمانی بر عدم تحقق مدیریت بصری شهر تهران مؤثر است.

شاخص هشتم به بعد هدایت تحقق کیفیت بصری و مولفه ارتباط مربوط است.
عدم مشارکت مردمی و سرمایه گذاری بخش خصوصی برای تحقق کیفیت بصری (شاخص هشتم):
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

نتایج آزمون میانگین اهمیت برای «عدم مشارکت مردمی و سرمایه گذاری بخش خصوصی برای تحقق کیفیت بصری» در جدول ۴-۱۵ نشان داده شده است. بر اساس نتایج، از آنجا که عدد معناداری برای این شاخص کمتر از ۱ درصد (عدد معناداری = ۰۰۰/۰) است، فرضیه H0 در سطح اطمینان ۹/۹۹% رد می شود. رد فرضیه H0 به این معنی است که اهمیت شاخص «عدم مشارکت مردمی و سرمایه گذاری بخش خصوصی برای تحقق کیفیت بصری» در حد متوسط نیست. با توجه به اینکه مقدار t محاسبه شده برای این شاخص بزرگتر از ۹۶/۱ است، بنابراین میانگین اهمیت این شاخص بالاتر از ۳ است و این بدان معنی است که میزان اثرگذاری «عدم مشارکت مردمی و سرمایه گذاری بخش خصوصی برای تحقق کیفیت بصری» بر عدم تحقق مدیریت بصری شهر تهران در حد زیادی است. (تأیید شاخص هشتم).
جدول ۴-۱۵: نتایج آزمون One-Sample Test جهت بررسی وضعیت شاخص عدم مشارکت مردمی و سرمایه گذاری بخش خصوصی برای تحقق کیفیت بصری (شاخص هشتم)

شاخص

اختلاف میانگین

عدد معناداری

آماره t

وضعیت فرضیه

عدم مشارکت مردمی و سرمایه گذاری بخش خصوصی برای تحقق کیفیت بصری

۴۲۳۰/۰

۰۰۰/۰

۷۵۲/۲

عدم مشارکت مردمی و سرمایه گذاری بخش خصوصی برای تحقق کیفیت بصری بر عدم تحقق مدیریت بصری شهر تهران مؤثر است.

شاخص های تهم و دهم هم مربوط به بعد کنترل و نظارت تحقق کیفیت بصری و مولفه های ماهیت و رویه نظارت و ارائه گزارش میباشند.
عدم وجود پشتوانه قانونی برای تحقق کیفیت بصری (شاخص نهم):
نتایج آزمون میانگین اهمیت برای «عدم وجود پشتوانه قانونی برای تحقق کیفیت بصری» در جدول ۴-۱۶ نشان داده شده است. بر اساس نتایج، از آنجا که عدد معناداری برای این شاخص کمتر از ۱ درصد (عدد معناداری = ۰۰۰/۰) است، فرضیه H0 در سطح اطمینان ۹/۹۹% رد می شود. رد فرضیه H0 به این معنی است که اهمیت شاخص «عدم وجود پشتوانه قانونی برای تحقق کیفیت بصری» در حد متوسط نیست. با توجه به اینکه مقدار t محاسبه شده برای این شاخص بزرگتر از ۹۶/۱ است، بنابراین میانگین اهمیت این تشاخص بالاتر از ۳ است و این بدان معنی است که میزان اثرگذاری «عدم وجود پشتوانه قانونی برای تحقق کیفیت بصری» بر عدم تحقق مدیریت بصری شهر تهران در حد زیادی است. (تأیید شاخص نهم).
جدول ۴-۱۶: نتایج آزمون One-Sample Test جهت بررسی وضعیت شاخص عدم وجود پشتوانه قانونی برای تحقق کیفیت بصری (شاخص نهم)

شاخص

اختلاف میانگین

عدد معناداری

آماره t

وضعیت فرضیه

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...