عنوان :
 

تاثیریک دوره تمرین استقامتی ومکمل سازی عصاره آبی دانه شنبلیله بر سطوح ویسفاتین و واسپین در رت های نر دیابتی شده باSTZ
 

استاد راهنما :
 

دکترمقصود پیری

 


فهرست مطالب:
فصل اول : مقدمه و کلیات طرح تحقیق
1-1 مقدمه . 3
1-2 بیان مسئله 7
1- 3اهمیت و ضرورت انجام پژوهش 8
1-4 اهداف پژوهش 8
1-5 فرضیه های پژوهش 9
1- 6 محدودیت های پژوهش 10
1-7 تعریف واژه ها و اصطلاحات 10.
فصل دوم : مبانی نظری و پیشینه پژوهش
2-1 مقدمه.13
2-2 مبانی نظری پژوهش 13.
2-3 پیشینه پژوهش .15
فصل سوم : روش اجرای پژوهش
3-1 مقدمه .  20
3-2 روش پژوهش .20
3-3جامعه آماری پژوهش .20
3-4 نمونه آماری پژوهش .20
3-5 متغیرهای پژوهش 20
3-6 ابزار جمع آوری اطلاعات 21
3-7روش انجام پژوهش 21
3-8روش تجزیه و تحلیل اطلاعات 22
فصل چهارم : تجزیه و تحلیل آماری
4-1مقدمه .24
4-2 تفسیر داده ها.42
4-2-1 فرضیه اول 42
4-2-2 فرضیه دوم 25
4-2-3 فرضیه سوم 26
4-2-4فرضیه چهارم . 28
4-2-5فرضیه پنجم 29
4-2-6 فرضیه ششم .30
4-2- 7 فرضیه هفتم 31
4-2-8 فرضیه هشتم 32
4-2-9 فرضیه نهم .34
4-2-10فرضیه دهم .35
فصل پنجم : بحث و نتیجه گیری
5-1 مقدمه. 41
5-2 بحث و تفسیر نتایج 41
5-3نتیجه گیری 45
5-4 پیشنهادات برخاسته از تحقیق 45
5-5 پیشنهادات برای تحقیقات بعدی. 46
منابع و مآخذ 47
چکیده انگلیسی 52.
فهرست جدول ها
4-1 جدول. 24
4-2 جدول25.
4-3جدول26
4- 4جدول.28
4-5 جدول.29
4-6 جدول.30
4-7 جدول.31
4-8 جدول.33
4-9 جدول.34
4-10جدول35
4-11جدول37
4-12جدول37
 
فهرست نمودارها
4-1 نمودار38
4-2نمودار.39
چکیده
هدف مطالعه حاضر تعیین تاثیر تمرین استقامتی و مکمل سازی عصاره آبی دانه شنبلیله بر سطوح ویسفاتین و واسپین در رت های نر دیابتی شده با استرپتوزوتوسین بود. مواد و روش ها : دیابت از طریق تزریق داخل صفاقی استرپتوزوتوسین (mg/kg60) به 96 رت نر نژاد ویستار(وزن 200-250 گرم و سن 12 هفته) ایجاد شد. رت ها به طور تصادفی به 8 گروه تقسیم شدند:گروه تمرین استقامتی و شنبلیله با دوز g/kg74/1  (S-F1)،گروه تمرین استقامتی شنا (S)،گروه تمرین استقامتی و شنبلیله با دوز  g/kg 0/87 (2S-F)،گروه تمرین استقامتی شنا و گلی بنکلامید(G-S)، گروه کنترل دیابتی ©، گروه شنبلیله با دوز g/kg 0/87(F1)، گروه شنبلیله با دوز g/kg 1/74 (2F) وگروه گلی بنکلامید(G). تمرین استقامتی به صورت شناکردن به مدت 6 هفته ، هفته ای 5 روز و روزی 1 ساعت در یک تانک آب انجام شد. در هر وعده داروی گلی بنکلامید ، عصاره شنبلیله و محلول سالین به صورت خوراکی و با بهره گرفتن از روش گاواژ  به آزمودنی ها خورانده شد. یافته ها : نتایج نشان داد که ترکیب تمرین استقامتی و عصاره آبی دانه شنبلیله با دوز g/kg 1/74 بر سطوح ویسفاتین پلاسما کاهش  معنی دار دارد ولی ترکیب تمرین استقامتی و عصاره آبی دانه شنبلیله با دوز g/kg 1/74بر سطوح ویسفاتین پلاسما اثر معنی دار نداشت.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج ارائه شده در این پژوهش که نشان داد که تمرین استقامتی شناکردن و عصاره شنبلیله بر کاهش ویسفاتین موثر است پس می توان گفت که تمرین استقامتی و گیاه شنبلیله احتمالاً   می توانند بعنوان پیشگیری یا روش درمان برای بیماری دیابت مطرح شوند.
مقدمه
چاقی یک اختلال در حال رشد سریع در کشورهای صنعتی است که با مقاومت به انسولین ، نقص چربی،دیابت ملیتوس نوع 2 و فشار خون زیاد همراه

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...