پایان نامه ارشد هنر گرایش طراحــی صنعتــی: طراحی پروسه چیـدن و بسته بنـدی توت فرنگـی |
استاد راهنما:
دکتر محمود خان شیرازی مسعود
فهرست مطالب:
فصل اول :کلیات طرح:
بیان مسئله:1
1-2 هدف های تحقیق: .2
1-3 اهمیت مضوع تحقیق و انگیزش انتخاب آن: 2
1-4 سوالات و فرضیه های تحقیق: 3
مدل تحقـیـق: .4
پیشیـنه تحقیـق: 5
محدودیـتها و مشکلات تحقیـق: 5
فصل دوم: مطالعات نظری
مقـدمـه : 6
2-1 تاریخچه: .7
2-2 کردستـان به عنوان قطب تولید تـوت فرنگی در ایـران: .9
2- 3 اشتغال زایی : .10
2-4 تاریخچه بسته بندی توت فرنگی: .1
2-5 رویکرد طراحی در ارتباط با محصول: .12
2-5-1 در این زمینه 7 اصل بسته بندی های پایدار: .13
2-5-2 اخلاق محیط زیستی و توسعه پایدار: 14
2-6 کشت توت فرنگی، جلوه ای از کشاورزی پایـدار: .15
2-7 بازار محصول: 15
فصل سوم: روش شناسی تحقیق (متدولوژی)
مقدمه: .18
3- 1 روش تحقیق: .18
3-2 تاریخچه فراوانی محصول در کردستان: . 18
3-3 بررسی پروسه چیدن توت فرنگی در وضعیت موجود: 19
3-4 باید هایی که هنگام چیدن باید رعایت گردد: 21
3-5 ویژگیهای توت فرنگی:22
3-6- ویژگیهای توت فرنگی استاندارد و سالم: 23
3-7- درجه بندی: .23
3-8- بسته بندی : .24
3-9- نشانه گذاری: .25
3-10-هنگام برداشت توت فرنگی باید نکات زیر رعایت شود : .26
3-11-شرایط برداشت توت فرنگی: .27
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل یافته های تحقیق
مقدمه: 30
1-4 توسعه وتدابیر در طراحی محصول بر پایه ی تفکر طراحی پایدار: 30
4-2 تکنولوژی هـای موجود: .34
4-3 مکانیزاسیون برداشت: . .37
4-4 مکانیزاسیون پس از برداشت: 38
4-5 نمونه بسته بندی های موجود: 39
4-6 ارگونومی: .40
4-6-1 وضعیت نامناسب بدن حین انجام کار: 40
4-6-2 حمل دستی بار: 42
4-6-3 بررسی روشهای حمل دستی کالا : .45
4-7 چرخه محصول: .47
4-8 مکانیزاسیون پس از برداشت: .47
4-8-1پیش خنک کاری: .47
4-8-2 سورتینگ: .48
4-8-3 انبار و سردخانه: .48
4-8-4 تیمارهای بعد از برداشت: 49
4-8-5 بستـهبندی: .50
4-8-6 حمل و نقل: 50
4-8-7 اقتصـاد: .51
4-9 چرخه بازار: .52
4-10 جایگاه محصول توت فرنگی در جهان و ایران: 52
4-10-1 سطح زیر کشت و میزان تولید: 53
4-10-2واردات محصول: 54
4-10-3 صادرات محصول: .55
4-11 توجیه فنی و اقتصادی: .56
4-12 مطا لعا ت بازار: .56
4-13 توجیه پـذیری فنی : 57
4-14 تجزیه و تحلیل مالی: .5
بسته بندی: 59
4-15-1انتخاب مواد: 62
4-15-1-1 پلاستیک ها: 63
4-15-1-2 کاغذ و مقوا: 64
4-15-1-3 کارتن: .66
4-15-1-4 بررسی قیمت: .68
نتیجه گیری: .69
فصل پنجم: ایده و طرح و نتیجه گیری
5- 1 انتخاب طرح مناسب: 92
2-5طراحی پرسنا: 94
5-3 طرح های برگزیده: .100
5-4 انتخاب برند مناسب برای محصول: 108
5-5 انتخاب برند اصلی: 109
نتیجه گیری: 122
پیشنهادات و راه کار ها: 123
منابع و ماخذ: . 124
چکیده انگلیسی : . 127
فهرست جدول ها:
جدول شماره3-1(فرمول درصد آفت زدگی میوه توت فرنگی-روش آزمون) 25
جدول شماره4-1(توسعه و تدابیر در طراحی محصول) 30
جدول شماره4-2(حدود مجاز توصیه شده در خصوص نیروی کشیدن و هل دادن بار در راستای افقی ) 43
جدول شماره4-3(حدود مجاز توصیه شده در خصوص نیروی کشیدن و هل دادن بار در راستای عمودی ) 44
جدول شماره4-4(سطح زیر کشت و میزان تولید توت فرنگی در نه کشور عمده تولید کننده جهان) .54
جدول شماره4-5(کشورهای عمده وارد کننده توت فرنگی) 54
جدول شماره4-6 (ارزش صادرات محصول توت فرنگی) .55
جدول شماره4-7(واردات توت فرنگی) 56
جدول شماره4-8(سهم محصول از واردات) .57
جدول شماره4-9(مقایسه قیمت ) .59
فهرست نمودارها:
نمودار شماره2-1(پایداری) 12
نمودار شماره2-2(چرخه محصول پایدار) .13
نمودار شماره4-1(مکانیزاسیون برداشت) .37
نـمـودار شمـاره4-2(مکانیزاسیـون پـس از برداشـت) .3
فهرست شکل ها:
شکل 1-2(محصول پایدار) .14
شکل2-2(محصول ارگانیک) .17
شکل 3-1(بررسی پروسه چیدن و بسته بندی توت فرنگی) 19
شکل 3-2(بررسی پروسه چیدن و بسته بندی توت فرنگی-نمونه تصادفی) .20
شکل 4-1( بررسی پروسه چیدن همراه با مکان جغرافیایی کاشت محصول) 31
شکل 4-2( بررسی پروسه چیدن و بسته بندی توت فرنگی در کشور های توسعه یافته) .32
شکل 4-3( بررسی پروسه چیدن و بسته بندی توت فرنگی در کشور های توسعه یافته ) 33
شکل 4-4( ماشین برداشت مکانیزیسیون توت فرنگی) .34
شکل 4-5( بررسی اختراعات صورت گرفته در راستای چیدن و بسته بندی توت فرنگی) .35
شکل 4-6( بررسی اختراعات صورت گرفته در راستای چیدن و بسته بندی توت فرنگی) .36
شکل 4-7( بررسی اختراعات صورت گرفته در راستای چیدن و بسته بندی توت فرنگی) .37
شکل5-1 (نمونه پروسه موجود) 94
شکل5-2(نمونه بسته بندی های موجود) .95
شکل5-3(طراحی پرسنا برای مصرف لوکس) 96
شکل5-4(طراحی پرسنا برای مصرف خانوار) .97
شکل5-5(طراحی پرسنا برای مصرف کارخانه) .98
شکل5-6(طراحی محصول برای مصرف لوکس) 99
شکل5-7(طراحی سطل چیدن توت فرنگی با قابلیت سورتینگ) .101
شکل5-8(طراحی جعبه و استراکچر) .103
شکل5-9(طراحی پالت قرار گیری توت فرنگی) .104
شکل5-10(طراحی جعبه های محصول) 105
شکل5-11(طراحی پالت های یک کیلویی توت فرنگی) .106
شکل5-12(طراحی جعبه پانصد گرمی خانوار) .111
شکل5-13(طراحی جعبه حاوی توت فرنگی با قابلیت نگهداری میوه) 112
شکل5-14(طراحی و چیدمان جعبه های توت فرنگی) 113
شکل5-15(جعبه با قابلیت نفوذ پذیری هوا و ماندگاری) 114
شکل5-16(توت چین جهت چیدن توت با کاسبرگ) .114
شکل5-17(زیر جعبه) 114
شکل5-18(صندلی کارگر توت چین) 1
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1398-12-03] [ 07:44:00 ق.ظ ]
|