نر مقاوم به انسولین
 

استادان راهنما:
 

دکتر پروانه نظرعلی
 

دکتر رزیتا فتحی

 


فهرست مطالب:
1-1مقدمه. 2
1-2بیان مسأله. 3
1-3-ضرورت و اهمیت تحقیق 6
1-4- اهداف تحقیق 9
1-4-1 هدف کلی 9
1-4-2- اهداف اختصاصی 9
1-5- فرضیه های تحقیق 9
1-6- محدودیتهای پژوهش 10
1-6-1- محدودیت های قابل کنترل 10
1-6-2- محدودیت های غیر قابل کنترل 10
1-7- مکان پژوهش 10
1-8- روش پژوهش 11
1-9- تعریف عملیاتی  واژه ها و اصطلاحات. 11
1-9-1-کمرین: 11
1-9-2 انسولین : 11
1-9-3 مقاومت به انسولین: 11
1-9-4 – اجرای ورزشی 12
فصل دوم : مبانی نظری و بیشینه تحقیق
2-1- مقدمه. 14
2-2-  مبانی نظری پژوهش 14
2-2-1- بافت چربی 14
2-2-1-1- بافت چربی قهوه ای- بافت چربی چند حفره 15
2-2-1-2- بافت چربی سفید – بافت تک حفره ای 15
2-2-1-3- بافت چربی به عنوان یک ارگان درون ریز17
2-2-2- خانواده کمرین 19
2-2-3-ساختار ، سنتزو گیرنده های کمرین 20
2-2-4- نقش  و عملکردهورمون کمرین در بدن 25
2-2-5- نقش کمرین و  CMKLR1در بیولوژی بافت چربی 27
2-2-6-  کمرین و التهاب. 28
2-2-7-  ارتباط کمرین  با متابولیسم و چاقی 33
2-2-8- کمرین ، هموستاز گلوکز ومقاومت به انسولین 35
2-2-9- نقش فعالیت ورزشی در مقاومت انسولینی و دیابت. 37
2-3- پیشینه پژوهش 48
2-3-1- تحقیقات انجام شده  بر روی تغییرات غلظت کمرین در داخل کشور 48
2-3-2- تحقیقات انجام شده  بر روی تغییرات غلظت کمرین درخارج از  کشور 53
2-4- جمع بندی و نتیجه گیری کلی .57
فصل سوم : روش شناسی پژوهش
3-1- مقدمه. 59
3-2- طرح پژوهش 59
3-3- آزمودنی ها و نحوه دسته بندی آن ها 59
3-4- نحوه نگهداری و تغذیه آزمودنی ها 59
3-5- نحوه مقاوم به انسولین کردن آزمودنی ها 60
3- 6- برنامه تمرین آزمودنی ها 60
3-7- روش گرد آوری اطلاعات و وسایل اندازه گیری 63
3-8- متغیرهای پژوهش 64
3-8-1- متغیر مستقل 64
2-8-3 متغیر وابسته 64
3-8-3- متغیر کنترل 64
3-9- روش بی هوش کردن آزمودنی ها، جمع آوری و نگهداری پلاسما 64
3-10- روش های آزمایشگاهی اندازه گیری متغیرها 65
3-11-  روش تجزیه و تحلیل آماری داده ها 65
فصل چهارم : تجزیه و تحلیل یافته های پژوهش
4-1- مقدمه. 68
4-2-توصیف داده ها 68
4-2-1- مشخصات آزمودنی ها 68
4-2-2- یافته های مربوط به متغیرهای پژوهش 69
4-3- تجزیه و تحلیل استنباطی یافته های پژوهش 70
4-3-1- تغییرات وزن آزمودنیها 70
4-3-2- آزمون فرضیه های پژوهش 71
4-3-2-1- فرضیه اول 71
4-3-2-2- فرضیه دوم. 73
4-3-2-3- فرضیه سوم. 74
4-3-2-4-فرضیه چهارم. 76
4-3-2-5- فرضیه پنجم 78
4-4- جمع بندی 80
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
5-1- مقدمه. 82
5 -2- خلاصه تحقیق 82
5-3- بحث و تفسیر نتایج 83
5-3-1- بحث و تفسیر تغییرات سطوح پلاسمایی کمرین پس از تمرین مقاومتی 83
5-3-2-  تغییرات سطوح پلاسمایی نیم رخ لیپیدی پس از تمرین 86
5-3-3- تغییرات سطوح پلاسمایی انسولین وگلوکزومقاومت به انسولین پس از تمرین 89
5-4- نتیجه گیری 92
5-5-  پیشنهادات. 93
منابع94
پیوست.117
 
فهرست جدول ها
جدول 2-1 : آنزیم های مورد نیاز برای تبدیل پروکمرین به فرم کمرین22
جدول 2-2: منابع ایزوفرم های کمرین.23
جدول 3-6-1- برنامه تمرینی آزمودنی ها ونحوه اضافه باردر جلسات تمرینی62
جدول 4-1 – وزن نمونه های مورد پژوهش.68
جدول 4-2- میانگین و انحراف استاندارد مربوط به متغیرهای پژوهش 69
جدول 4-3. نتایج حاصل از روش آماری تحلیل واریانس یک طرفه فاکتور کمرین در سه گروه.72
جدول 4-4.  نتایج حاصل ازروش آماری تحلیل واریانس یک طرفه فاکتورHDL در
سه گروه73
جدول 4-5. نتایج حاصل از روش آماری تحلیل واریانس یک طرفه فاکتور LDL در

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...